4. Sınıf Öğrencileri “Büyük Atatürk‘ten Küçük Öyküler” Dinledi
4. Sınıf Öğrencileri “Büyük Atatürk‘ten Küçük Öyküler” Dinledi

4. Sınıf Öğrencileri “Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler” Dinledi

Çevre Koleji 4.sınıf öğrencileri, çocuk edebiyatının değerli yazarı Süleyman Bulut'u ağırladı.

Öğrencilerimizin "Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler" kitabındaki her yeni hikâyeyle Atatürk’e olan hayranlıkları ve sevgileri artmakla kalmadı, bu hikâyeler sayesinde Atatürk'ün bilmedikleri farklı yönlerini de keşfetme fırsatı buldular. Hikâyelerde geçen isimleri birlikte araştırdılar, birlikte hem zamanın ruhuna tanıklık ettiler hem de Ata’mızın büyük vizyonuyla ufuklarını genişlettiler.

Kitapta geçen hikâyeler; Ata’mızın o dönemki yaşam tarzını, yaklaşımını, duruşunu ve vizyonunu öğrencilerimize küçük anekdotlar şeklinde aktardı.

Çevre Koleji öğrencileri değerli yazarımız Süleyman Bulut sayesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hiç bilinmeyen anılarıyla tarihi özümseyerek son derece keyifli zaman geçirdi.