Türkan Aslan ÇOVAÇ

Anne-baba olduktan sonra dünyaya bakışınız değişiyor, hayat başkalaşıyor ve öncelikleriniz çocuğunuzla beraber farklılaşıyor. Onların gözünden bakıyorsunuz hayata… Soruları sizi şaşırtıyor, eğlendiriyor ama öyle bir an geliyor ki cevaplarınız onlara yetmiyor… Onlar yaş aldıkça mücadelemiz sosyalleşmelerini sağlamak, toplumda iyi bir duruşları olan, değerlerimizi koruyan, eğitimli, kültürlü ve en önemlisi de “İyi İnsan” olmaları yönünde devam ediyor. Biz çocuğumuza tüm bunları sağlamak için bir okul arayışına girdik ve en sonunda beklentilerimizi tam olarak karşılayan “ÇEVRE” ile tanıştık. Bu yıl okulumuzda 4. yılımız ve kararımızdan son derece memnunuz. Tüm öğretmen ve okul çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.