Çoklu Zekâ Eğitim Yaklaşımı

Son yıllarda tüm dünyada en etkili eğitim metotlarından kabul edilen Howard Gardner´ in geliştirdiği"Çoklu Zekâ Kuramı" öğrencinin "Mantıksal-Matematiksel, Sözel-Dilsel, Görsel-Uzamsal, Müziksel-Ritmik, Bedensel-Kinestetik, Sosyal, İçsel ve Doğacı" zekâ alanlarında mümkün olduğunca eş zamanlı gelişimini ve bu zekâ alanlarının kullanımını gerektirir.

"Çoklu Zekâ Kuramı" çerçevesinde yürütülen programımızda farklı zekâ alanlarına yönelik etkinlikler geliştirilmektedir.

Çevre Anaokulu'nda bu farklılık ve ihtiyaçlara önem verilir. Bu program çerçevesinde hedefimiz çocuklarımızın tüm zekâ alanlarını en üst düzeyde kullanmalarını; yaratıcı, çok yönlü düşünebilen bireyler olarak fark yaratabilmelerini sağlamaktır.