Kulüpler

BALE
Öğrencilerimize fiziksel koordinasyon ve müzik eşliğinde grupla birlikte hareket edebilme becerisi kazandırmayı amaçladığımız bale kulübümüz de çocuklarımız yılsonunda eşsiz bir sunum sergilemektedirler.

YÜZME
Çevre Anaokulunda yüzme kulübümüzde  amacımız öğrencilerimize sağlıklı, temiz, güvenilir bir ortamda yüzme öğretip, yüzme tekniklerini geliştirirken fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmaktır.

JİMNASTİK
Çocuklarımızın sağlıklı bedensel gelişimlerini sağlamak, ritim-hareket koordinasyonunu, vücut esnekliği dengesini, eklem hareketliliğini, sinir-kas koordinasyonunu, ritim duygularını ve kendilerine güven duygularını geliştirmek için çeşitli eğlenceli etkinlikler yapılmaktadır. Jimnastik dersinde tüm kas ve kemik sistemini çalıştırarak çocuklarımızın vücut denetimini kazanması sağlanmaktadır.