ERENKÖY ANAOKULU

Orta Grup Öğrencilerimiz Deniz Kabuklarını Keşfe Çıkıyor

Çevre Koleji Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında anaokulu orta grup öğrencilerimiz 16 Mart 2017 Perşembe günü, Can Geyran Deniz Kabukları Müzesini ziyaret ettiler.

En önemli amacı; deniz ve sualtı yaşamının korunmasına katkı sağlayarak, deniz kabukları ve insan ilişkisinin tarihsel gelişiminin yeni kuşaklara aktarılması olan müzede biz de bu amaçla öğrencilerimiz ile birlikte heyecanlı bir yolculuğa çıkarak; deniz kabuklarını inceleme ve keşfetme fırsatı edindik. İlginç deniz kabuklarını ve onlardan yapılmış müzik aletlerini, kıyafetlerini gören çocuklarımız oldukça keyifli anlar yaşadılar. “Koleksiyonerlik” kavramının ne anlama geldiğini deneyimleyerek ve keşfederek öğrenmeye çalıştılar. Gezi sonrasında ise hafızamıza yer eden kareleri resmettik.