Çevre Koleji 4. Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu

Çevre Kolejinde yıllardır eğitimcilerin eğitimi üzerine farklı çalışmalar uygulanıyor. Bu kapsamda 11 Kasım 2017 Cumartesi günü, tüm gün süren 4. Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu, “Öğrenme Senfonisi” temasıyla seçkin konuşmacı ve davetliler eşliğinde başarıyla tamamlandı.

Okulumuz “Çevre Pulse Takımı”nın etkileyici performans gösterisi ile başlayan sempozyumumuza İstanbul’dan ve İstanbul dışından 400 meslektaşımız katıldı. İlkokul-Ortaokul Müdürümüz ve Sempozyum Hazırlık Komitesi Başkanımız Sayın Şebnem Gönen’in açılış konuşmasının ardından, ana konuşmacımız Tony Gurr “Mindfulness” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

On farklı atölyede, meslektaşlarımıza sınıf ortamlarında öğrencileri ile fark yaratabilecekleri etkinlikler, seçkin uzmanlar tarafından aktarıldı. Yayınevlerinin öğretmen ve öğrenci gelişimine katkı sağlayacak kaynaklarla de yer aldığı sempozyumumuz, Dr. Özgür Şimşek’in  “21. yy.da Öğretmen Olmak” başlıklı sunumu ile tamamlandı.

Katılımcılarımızın, sempozyumumuzun çok verimli geçtiği yönündeki geri bildirimleri, birçok farklı alanda uzmanın düzenlediği atölyelerin çok faydalı olduğunu belirtmeleri, hazırlıkları özenle tamamlanan her sempozyumumuza ilkinden bu yana katıldıklarını ve 5.sine katılmak için de sabırsızlandıklarını iletmeleri, bir sonraki sempozyumumuz için bizi daha da motive etti.