Çevre Koleji,  Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Başladı!
ÇEVRE ORTAOKULU
Çevre Koleji, Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Başladı!

Çevre Koleji,  Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Başladı!

Çevre Koleji 2019-2020 eğitim öğretim dönemine büyük bir coşkuyla başladı. Erenköy’de yer alan ana kampüste yönetim kadrosu, öğretmenleri, tüm seviye öğrencileri ve velilerin katılımıyla heyecan dolu bir açılış töreni gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, 1. sınıf öğrencileri balonlar ve şarkılar eşliğinde tören alanındaki yerlerini aldılar. Çevre Koleji Genel Müdürü Sayın Şebnem Gönen’in yaptığı açılış konuşmasını, 5-C sınıf korosunun söylediği şarkılar izlerken, 2019 mezunlarımızdan Tuna Şendil’in, Çevre Ailesi’nin bir üyesi olmak hakkındaki duygu ve düşüncelerini yaptığı konuşmayla dile getirdi. Öğrencilerin, yeni dönemin ilk dersine girmek üzere sınıflarına gitmeleriyle açılış töreni son buldu.