Çevre Kolejinde Mezuniyet Coşkusu

Çevre Koleji 2016-2017 ortaokul ve lise mezunlarını verdi. Ortaokul ve lise öğrencileri için düzenlenen mezuniyet törenleri büyük heyecan ve coşkuyla kutlandı.

2016-2017 eğitim öğretim yılı sonunda Çevre Koleji, ortaokul ve lise öğrencilerini, düzenlediği mezuniyet törenleriyle uğurladı.

Ortaokul ve lise öğrencileri için düzenlenen iki ayrı törene de veliler büyük ilgi gösterdi. Çevre Kolejindeki eğitim hayatlarında büyük başarılara imza atarak mezun olan öğrenciler, sahnede öğretmenlerinden diplomalarını alarak mezun olmanın sevincini yaşadılar.

Başarı sırasında ilk 3’te yer alan öğrenciler, plaketlerini Çevre Koleji Genel Müdürü Leyla Bilgin ve okul müdürlerinden aldılar. Diploma törenlerinin ardından, öğrencilerin müzik ve dans gösterileri izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Çevre Koleji olarak bütün mezunlarımıza mutlu ve başarılı bir gelecek diliyoruz.