Çevre Kolejinde Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Çevre Kolejinde 2017-2018 eğitim öğretim dönemi tüm coşkusuyla başladı. Erenköy’de yer alan ana kampüste; yönetim kadrosu, öğretmenleri, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri ve velilerin katılımıyla heyecan dolu bir açılış töreni gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, 1. sınıf öğrencileri balonlar ve şarkılar eşliğinde tören alanındaki yerlerini aldılar. Çevre Koleji Genel Müdürü Leyla Bilgin’in yaptığı açılış konuşmasını, 5-C sınıf korosunun söylediği şarkılar izlerken, 9. sınıf öğrencilerimizden Burak Bakır ve mezunlarımızdan Selin Temizoğlu, Çevre Ailesi’nin bir üyesi olmak hakkındaki duygu ve düşüncelerini Türkçe ve İngilizce dillerinde yaptıkları konuşmalarla dile getirdiler. Öğrencilerin, yeni dönemin ilk dersine girmek üzere sınıflarına yerleşmeleriyle açılış töreni son buldu.