Destination Imagination Türkiye
ÇEVRE ORTAOKULU
Destination Imagination Türkiye

Dünyanın en büyük yaratıcılık, takım çalışması ve çözüm geliştirme organizasyonu olan “Destination Imagination”ın (DI) Türkiye etkinliği 12-13 Mart tarihleri arasında Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gerçekleşti. Okulumuz bu organizasyona İngilizce ve Fen Bölümü ‘nden 3 takımla katıldı. Ulusal platformda “Efes Kongre Merkezi”nde gerçekleşen yarışmada 5-6 seviyesinden 19 öğrencimiz ve 4 öğretmenimiz okulumuzu temsil etti. Türkiye’nin birçok şehrinden katılan yarışmacılar doyasıya yarıştı. Ulusal anlamda düzenlenen bu platform öğrenci ve öğretmenlerimize eşsiz bir deneyim kazandırdı. Öğrencilerimizin aynı zamanda Kuşadası’na yakın mesafede bulunan Efes Antik Kenti, Şirince ve Kuşadası’nı gezme şansı oldu. Öğretmen ve öğrencilerimizin çok keyif aldığı bu yarışmaya önümüzdeki yıl da katılmayı heyecanla bekliyoruz.