Çevre Koleji’nde Görkemli Cumhuriyet Bayramı Kutlaması!
Çevre Koleji’nde Görkemli Cumhuriyet Bayramı Kutlaması!

Çevre Koleji her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. yılını 2 bin kişinin katılacağı görkemli bir törenle kutlamaya hazırlanıyor.

Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümlerini her yıl büyük bir coşkuyla ve farklı etkinliklerle kutlayan Çevre Koleji, bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı alışagelmişin dışında gösterilerin yer alacağı görkemli bir törenle kutlayacak.  29 Ekim akşamı Erenköy’de bulunan Çevre Koleji okul bahçesinde bir şölen havasında gerçekleştirilecek törene Çevre Koleji öğrencilerinin özenle hazırladığı gösteriler dev bir prodüksiyon eşliğinde sergilenecek.

Çevre Koleji okul bahçesinde 29 Ekim Cumartesi akşamı saat 17.30’da yürüyüş ile başlayacak Tören, saygı duruşu ve istiklal marşının ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Birlik ve beraberlik duygusu ve Cumhuriyet’e her zaman sahip çıkma ilkesiyle görevli öğrenci ve öğretmenlerimizin ilmek ilmek dokuyarak oluşturduğu tören kapsamında lise sınıflarından ilkokul, ortaokula kadar birçok öğrencinin görev alacak.

29 Ekim Özel repertuarı

Açılışın ardından devam edecek etkinlikler kapsamında Çevre Koleji öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan koro sahne alacak. 29 Ekim ruhuna uygun eserlerin ve marşların seslendirileceği gösteride ayrıca barkovizyon görüntülerinin eşlik ettiği drama gösterisi yer alacak. Gecenin en unutulmaz anları ise Halk Dansları ve Modern Dans gösterilerinin sahne aldığı bölüm olacak. Programa özel hazırlanan dans gösterileri eşliğinde öğrenciler dönemin ruhunu yeniden sahneye taşıyacak. Birlik ve beraberlik temasının vurgulandığı törenin finali ise bayrak gösterisinin eşliğinde tamamlanacak.

Program:

YÜRÜYÜŞ