Çevre Lisesi Orkestrası 21. Fizy Liselerarası Müzik Yarışması’nda 2 Dalda Türkiye İkincisi

“Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip olan Fizy Liselerarası Müzik Yarışması’nın 21.sinin dev finalinde Çevre Koleji “En İyi Erkek Solist” ve “En İyi İcra” kategorilerinde Türkiye ikincisi oldu.

En iyi erkek solist ödülünü orkestramızın vokalisti Beycan Dağcı’ya MFÖ grubunun üyesi Fuat Güner ve Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşem Ertopuz verdi.

Yarışmanın en büyük 2. ödülünü kazanan orkestra öğrencilerimiz Beycan Dağcı, Önder Yılmaz, Hande Hatipoğlu, Eren Güneysu, Aslınur Uluçay ve Tuna Şendil ve sorumlu öğretmenimiz Volkan Kemiksiz’i Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu ile yarışmanın kurucusu Serhat Hacıpaşalıoğlu birlikte anons etti. Orkestramız, elemelere katılan 557 okul arasından seçilen en iyi 35 okul arasına kaldı ve yarışmanın en büyük 2. ödülü olan “İcra” kategorisinde ikinci olarak 7500 TL para ödülünün sahibi oldu.

Açılışını Kalben’in gerçekleştirdiği ödül töreninde, Ece Seçkin, Çağatay Akman ve Gökhan Akar söylediği şarkılar ile geceye renk kattı. Nükhet Duru’nun Pop Efsanesi ödülünü aldığı finalde Duru, sahne de aldı. Liseli gençlere ödül veren isimlerden Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu, Sertab Erener, Fuat Güner, Lale Manço ve Doğukan Manço da dikkat çekti.

Türkiye’nin en iyi okul orkestralarının belirlendiği tek platform olan yarışmada; Serhat Hacıpaşalıoğlu, Kalben, Güliz Ayla, Demet Sağıroğlu, Turhan Yükseler, Tarkan Gözübüyük, Meltem Taşkıran, Figen Çakmak, ve Olcayto Ahmet Tuğsuz gibi ünlü müzisyen, besteci ve sanatçılar jüri koltuğunda oturdu.

Yarışmada bu başarıyı kazanan öğrencilerimiz, Beycan Dağcı, Önder Yılmaz, Hande Hatipoğlu, Eren Güneysu, Aslınur Uluçay ve Tuna Şendil ve sorumlu öğretmenimiz Volkan Kemiksiz’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.