Çevre Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Projeleri İçin Dünyadan Lezzetler
Çevre Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Projeleri İçin Dünyadan Lezzetler

Çevre Koleji Lisesi hazırlık sınıfı öğrencileri,  “Toplumsal Sorumluluk Etkinlikleri” kapsamında “Prep Day” etkinliği düzenledi. Farklı mutfaklara ait örneklerin, öğretmen ve öğrencilere sunulduğu sosyal sorumluluk projesinden elde edilen gelirler “Toplumsal Sorumluluk Komitesi”ne verildi.

8 Kasım Salı günü yapılan etkinlikte öğrenciler, İtalya, Türkiye ve Amerika gibi farklı ülkelere ait mutfaklardan örnekleri tüm okul öğretmen ve öğrencilerine sundu.

Lise öğrencilerinin  “Prep Day” etkinliğinden elde ettikleri gelirler bu yıl gerçekleştirilecek sosyal sorumluluk projeleri için kullanılacak.

Etkinliğin hazırlığında ve sunumunda emeği geçen tüm öğrencilerimizi gösterdikleri özen ve özveriden dolayı tebrik ediyoruz.