Demokratik Çevre

Çevre Lisesinde, 2017-2018 Öğretim Yılı Öğrenci Birliği Seçimlerini gerçekleştirdik. Seçim sürecinde adaylar, arkadaşlarına kendilerini tanıtmak ve seçildiklerinde neler yapacaklarını anlatmak üzere hazırladıkları renkli sunumları okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdiler.

Çevre Lisesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen seçim sonucunda Öğrenci Birliği Başkanlığı için en yüksek oyu 11/B sınıfından Ayşe Ezgi DONDURAN alırken, Öğrenci Birliği Başkan Yardımcılığı için 10/D sınıfından Önder YILMAZ, Sayman için HZA sınıfından Ahmet Tunga BAYRAK, yazman içinse  9C sınıfından Nedret Ceren KÖSE seçildi. Seçilen öğrencilerimize başarılar diler, aday olan tüm öğrencilerimize gösterdikleri bu medeni cesaretten dolayı teşekkür ederiz.