Geleneksel “11. Sınıflar İngilizce Münazara Turnuvası”

Özel üniversitelerin öğrencilere daha iyi bir eğitim verdiğini savunan 11A sınıfı münazara takımı jüriyi ikna etmeyi başararak 11. Sınıflar İngilizce Münazara Turnuvası şampiyonu oldu.

29 Kasım Çarşamba günü turnuvanın yarı final maçı oynandı. 11C ve 11A sınıfları münazara takımları “Bilim insanlık için tehdittir” konusunu tartıştılar ve maç, bilimin tehdit olduğunu savunan 11A’nın galibiyetiyle sonuçlandı. 7 Aralık Perşembe günü gerçekleşen finalde ise konu “Özel üniversiteler daha iyi bir eğitim verir” idi.  Hem hükümet hem de muhalefet takımları fikirlerini başarıyla sundular ve bu fikirlerin çarpışması sırasında adeta devleştiler. Parlak fikirleri, güzel çalışılmış savunmaları ve mükemmel İngilizceleriyle münazaraya renk katan 11. sınıf öğrencilerimize ve İngilizce öğretmenleriyle birlikte jüri olma cesaretini gösteren arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.