“Nutuk” Işığında Cumhuriyetimizin 95. Yılı Coşkusu

Çevre Koleji, Cumhuriyetimizin 95. yılını, adına yakışır bir şekilde ve bayram coşkusu Çevre Kolejinde yaşanır dedirten görkemli bir törenle kutladı.

Yaklaşık 2000 davetlinin katıldığı tören, 29 Ekim Pazartesi akşamı okul bahçesinde gerçekleştirildi. Çevre Koleji öğretmen ve öğrencilerinin özenle hazırladığı gösteriler dev bir prodüksiyon eşliğinde sergilendi.

Yürüyüş kortejindeki öğrencilerin taşıdığı Atatürk posteri ve dev bayrakla başlayan Cumhuriyet coşkusu ve gururu, Bayrak Takımı ve Pulse ekibinin gösterisi ile devam etti. Cumhuriyet kazanımlarının anlatıldığı drama, halk dansları ve modern dans gösterileri törenin en görkemli anları arasındaydı ve izleyicilerden büyük alkış aldı. “Nutuk” Işığında aydınlık bir gelecek inşa etmek için Atatürk’ün manevi huzurunda söz veren Çevre Koleji öğrencileri, töreni izleyen herkese duygu ve gurur dolu anlar yaşattı.

Törenin finalinde konfeti yağmuru altında marşlar söylenirken herkesin yüzünde aynı heyecan aynı gurur ve dilinde aynı cümle vardı: “Yaşasın Cumhuriyet!”

Törenin tamamı, törene katılamayan ancak bu muhteşem atmosferi yaşamak isteyenlere canlı yayınla ulaştırıldı.

Çevre Koleji olarak hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir tören daha gerçekleştirmiş olmanın haklı gururuyla Atatürk’ün aydınlattığı yolda nice 95 yıllara…