Çevreli Öğrencilerden Dünya Su Günü Mesajı: Suyumuza Sahip Çıkalım!

Çevresine duyarlı öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinmiş Çevre Koleji öğrencileriyle “Dünya Su Gününü" 4. sınıflar seviyesinde gerçekleştirilen etkinlikler ile kutlandı.

Fen Bölümü tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde, sınıflara “2070’ten Mektup Var” adlı sunum izletildi. Öğrenciler ile suyun canlılık ve dünya için önemi ile ilgili mesajlar verildi.

Öğrencilerden “Dünya Su Günü” ile ilgili düşüncelerini,  oluşturdukları sloganlara aktarmaları istendi. Öğrencilerin suyun önemi ve dünyanın geleceği ile ilgili verdikleri mesajlar okul girişindeki panoda sergilendi.

Fen dersi laboratuvar saatlerinde de damladan maske yapıp, kendi t-shirtlerini boyayan öğrenciler, son derece keyifli ve yaratıcı ürünler ortaya çıkardı.

Dünya Su Günü kapsamında 4. sınıflar ise,  Dünya Su Günü Konulu karikatür, resim ve fotoğraf yarışması gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin hazırladığı birbirinden güzel çalışmalarda, ortak mesaj “Suyumuza Sahip Çıkalım” oldu. Dereceye giren karikatür, fotoğraf ve resimler fen bölüm panosunda sergilendi.