BEREN YAĞMUR ARSLAN - AYŞE ARSLAN

Sevgili Çevre Koleji,

Sabah okula geldikleri anda kapıda güleryüz ve sevgiyle karşılayan görevli arkadaşlarımızla çocuklarımız güne başlıyor.Okulda öğretmenlerimizin bizden aldıkları emaneti yani çocuklarımıza anne-baba sevgisiyle ilk verdikleri eğitim, güven, sıcaklık ve sevgi oluyor. Eğitim – öğretim bütün okullarda planlanmış ortak bir protokol… Ama Çevre Kolejinin farkını ilgi, sevgi ve anlayışla ortaya koyuyor. Çocuklarımız ile ilgili yaşadığımız herhangi bir sıkıntıda çözüm hızlı ve kolay oluyor. Anne – baba olarak çocuklarımızın hayata adımlarını atarken öncelikle sağlam, güçlü, kendine güvenen, kendini ifade edebilen bireyler olmasını isteriz. Bu ve daha ifade özellikleri ilke edinen Çevre Kolejinin aile ve öğrenci olarak parçası olmaktan mutluyuz. Başta sınıf öğretmenlerimiz olmak üzere kuzucuklarımıza emek ve sevgileri olan bütün eğitmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.