Hatice İşeri (Talat İşeri’nin velisi)

Cümlelerime öncelikle Çevre Lisesi Ailesine teşekkür etmekle başlamak istiyorum. Ortaöğretimden itibaren oğlumuz Çevre Kolejinin öğrencisidir. İnşallah bu yıl Çevre Lisesinden mezun olacak. Bu okulda liseye başladığı ilk günden itibaren doğru seçim yaptığımızı anladım. Sayın Okul Müdürümüz Yeşim Kirman, Sayın Müdür Yardımcımız Fatma Çırağ ve tüm değerli öğretmenlerimiz... O kadar büyük bir çaba ve özveriyle yanımızda oldular ki bunu kelimelere dökmek inanın kifayetsiz kalır. Tüm bu güzel insanlar adeta oğlumuza ikinci bir yuva, ikinci bir aile oldular. Okulun disiplini, Atatürk ilkelerine olan kusursuz yaklaşımı ve çocuklarımıza gösterdikleri sevgi insanın içini rahatlatıyor, bizlere huzur veriyor.
Oğlumuza sahip çıkıp, sevgiyle, şefkatle yaklaşıp onun son derece özgüvenli, aklı başında ve ne istediğini bilen bir birey olarak yetişmesinde çok büyük katkıları oldu. Oğlumuz okulunu çok seviyor, biz de veli olarak en doğru seçimi yaptığımıza inanıyoruz. Çevre Lisesi son derece donanımlı, başarıya odaklı, hedefleri yüksek, üniversite sınavına hazırlık çalışmaları konusunda büyük titizlik ve ciddiyet gösteren bir kurumdur. Çocuklarımıza doğru yolu bulmaları için canla başla çalışan değerli müdürümüz, müdür yardımcımız ve emeği geçen tüm değerli öğretmenlerimiz... Sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim... Saygılarımla…