Kitap Şenliği

Yeni nesillere, yarının Türkiye’sinin genç beyinleri öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okumayı ve kitapları sevdirmek Çevre Kolejinin önemle üzerinde durduğu konuların başında gelir. Anaokulundan liseye kadar tüm seviyelerde kitap komisyonumuz tarafından; öğrencilerimizin ilgi, beğeni ve gelişimlerine uygun olarak hazırlanan kitap seçkileri yıl boyunca öğrencilerimize okutulur.  Çevre Koleji Kitap Şenliği ile öğrencilerimiz kitaplarını okudukları yazarlar veya en usta kalemlerle söyleşi yapma, kitapların büyülü dünyasında yolculuğa çıkma fırsatı bulurlar. Usta yazarlarla buluşmanın yanında; hikâye-masal anlatıcılığı, etkileşimli kitap etkinlikleri, atölye çalışmalarıyla on sekiz yıldan bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen Kitap Şenliği festival tadında geçen organizasyonlarından biridir. Bugüne değin birbirinden değerli ve usta yazarı öğrencilerle buluşturan bu önemli etkinlik her geçen yıl büyüyen bir coşkuyla devam etmektedir.

Sevgili Ilgın

BİR KEZ DAHA GELDİM OKULUNA. SENİN GİBİ GÖZLERİ IŞIL IŞIL GENÇLERLE KONUŞTUM.

OKUL DEFTERİNDE SANA SESLENDİM, ÇÜNKÜ BİR OKULUN GERÇEK SAHİBİ ÖĞRENCİLERDİR !

SUNAY AKIN

21.12.2022

ÇOCUKLARLA BULUŞMAMA VESİLE OLAN ÇEVRE KOLEJİNE SEVGİLERİMLE,

BİLİME KATKIDA BULUNAN TÜM KURUMLAR ÇOCUKLARIN GELECEĞİ VE ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN UMUT VAADEDİYOR. BU BAĞLAMDA COCUĞU MERZERE ALAN ÇEVRE KOLEJİNİN DEĞERLİ EĞİTİMCİLERİNE TEŞEKKÜRLER.

NURDAN BAĞRIAÇIK

21.12.2022

“SEVGİLİ ÇEVRE KOLEJİ,

BİR VELİ OLARAK ÇOK ÇALDIM KAPINI.

IŞIĞINLA KIZIM ILGIN’IN GELECEĞİNİ AYDINLATTIN.

VE BUGÜN, NİCE AYDINLIK GELECEK GÖRDÜM BAHÇENDE, SINIFLARINDA, KORİDORLARINDA.

IŞIĞIN DAHA DA BÜYÜMÜŞ DAHA DA GÜÇLENMİŞ.

İNSANLIĞIN GELECEĞİ SENİNLE DAHA DA AYDINLIK!”

SUNAY AKIN

ARALIK 2017

“ÇEVRE KOLEJİNİN 14. KİTAP ŞENLİĞİNE KATILMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYDUM. BU GÜZEL ETKİNLİĞİN SONSUZA KADAR SÜRMESİ DİLEĞİYLE…”

AHMET ÜMİT

ARALIK 2016

“ÇEVRE KOLEJİNİN SEVGİLİ ÖĞRETMENLERİNE, ÖĞRENCİLERİNE VE YÖNETİCİLERİNE,

BURADA BULUŞMANIN ETKİLEYİCİ VE GÜZEL DUYGULARIYLA…

SİZLERLE HER KARŞILAŞMAM, ÜLKEME DUYDUĞUM SEVGİYİ, GELECEĞE DUYDUĞUM GÜVENCİ DAHA DA GÜÇLENDİRİYOR.”

ATAOL BEHRAMOĞLU

ARALIK 2016

“ÇEVRE KOLEJİNİN SEVGİLİ ÖĞRETMENLERİ VE SEVGİLİ ÇOCUKLARI,

OKULUNUZA GELMEKTEN, SİZLERLE TANIŞMAKTAN SON DERECE MUTLU OLARAK AYRILIYORUM. OKULUNUZDAN BANA BU MUTLULUĞU YAŞATAN BAŞARINIZA, AYDINLIĞINIZA TEŞEKKÜR EDER; YAYDIĞINIZ IŞIĞIN SÜREKLİ OLMASINI DİLERİM.”

FEYZA HEPÇİLİNGİRLER

ARALIK 2015