ÇEVRE‘YE GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI
Sayın Aday Veli,

3 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen Çevre’ye Giriş Sınavı ile ilgili kayıt kabul yönergesi aşağıdaki gibidir.

1. Kayıt hakkı önceliği asil listeden kazanan öğrencilerindir.
2. Asil listeden kazanan öğrenciler 4 Mart 2018 (bugün) SMS ile bilgilendirilecektir.
3. Asil listeden kayıt hakkı kazanan öğrencinin en geç 6 Mart 2018 Salı günü saat 17.00’ye kadar kaydını gerçekleştirmesi gerekmektedir.
4. Kayıt işlemi için;

a. Öğrencinin, rehberlik öğrenci tanıma görüşmesinden kayıt onayı alması.

b. Kayıtlarla ilgili resmi belgeler için öğrencinin ve velinin kimliğini yanında bulundurması gerekmektedir.

5. Rehberlik öğrenci tanıma görüşmesi için 5 Mart 2018 Pazartesi saat 09.00’dan itibaren kayıt sorumlusu Nazlı Gizem Baştuğ’a başvurulması gerekmektedir.
6. Rehberlik öğrenci tanıma görüşmesinin olumlu olması durumunda veli, kesin kayıt işlemlerini öğrenci işleri ve mali işler birimlerinde tamamlayacaktır.
7. Kontenjan dahilinde kayıt kabulüne yedek listedeki adaylarla devam edilecektir.

8. Yedek listeden kazanan adaylar 7 Mart 2018 Çarşamba itibariyle kayıt için, asil öğrenciler için açıklanan kayıt sürecini takip edeceklerdir.

9. İletişim bilgileri eksik veya hatalı adaylarla ilgili sorumluluk veliye aittir.

10. Belirtilen tarihlerde gerekli işlemleri gerçekleştirmeyen tüm adaylar kayıt haklarını kaybetmiş olacaklardır.

2018 ÇGS Sonuçları için lütfen linki tıklayınız.