ÇEVRE‘YE KABUL SINAVI SONUÇLARI

Sayın Aday Veli,

1 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilen Çevre’ye Kabul Sınavı ile ilgili kayıt kabul yönergesi aşağıdaki gibidir.

1. Kayıt hakkı önceliği asil listeden kazanan öğrencilerindir.

2. Asil listeden kazanan öğrenciler 3 Mart 2020 Salı saat 09.00’da SMS ile bilgilendirilecektir.

3. Asil listeden kayıt hakkı kazanan öğrencinin en geç 6 Mart 2020 Cuma günü saat 17.00’ye kadar rehberlik oluru şartıyla kaydını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

4. İletişim bilgileri eksik veya hatalı adaylarla ilgili sorumluluk veliye aittir.

5. Kayıt işlemi için;

• Rehberlik öğrenci tanıma görüşmesi için 3 Mart 2020 Salı gününden itibaren http://bit.ly/38rEL18 linkinden randevu alınması ve randevuya öğrenciyle birlikte gelinmesi,
  • Öğrencinin, rehberlik öğrenci tanıma görüşmesinden kayıt onayı alması,
  • Kayıtlarla ilgili resmi belgeler için öğrencinin ve velinin kimliğini yanında bulundurması gerekmektedir.

6. Rehberlik öğrenci tanıma görüşmesinin olumlu olması durumunda, veli kesin kayıt işlemlerini öğrenci işleri ve mali işler birimlerinde tamamlayacaktır.

7. Kontenjan dahilinde kayıt kabulüne yedek listedeki adaylarla devam edilecektir. Yedek listeden kazanan adaylar, 7 Mart 2020 Cumartesi itibariyle asil öğrenciler için yukarıda belirtilen kayıt sürecini takip edeceklerdir.

8. Belirtilen tarihlerde gerekli kayıt işlemlerini gerçekleştirmeyen veli adaylarının süreci takip etmesi gerekmektedir.

9. Yukarıda belirtilen tarihlerde kayda gelmeyen adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

2020 ÇKS Sonuçları için lütfen linki tıklayınız.