ELT

Her öğretim yılının Şubat ayında Çevre Okulları ELT (İngilizce Dili Öğretimi) Konferansı’na ev sahipliği yapar. Yabancı Diller   Bölümü tarafından düzenlenen konferansın amacı sürekli yenilenen İngilizce öğretimi yöntem ve teknikleri hakkındaki   yeniliklerin paylaşılmasıdır. Her yıl farklı bir tema çerçevesinde gerçekleştirilen konferansa İstanbul ve çevresindeki illerden   yüzlerce eğitimci katılır.

Çevre Okulları ELT Konferansına yurt dışından katılan uzman konuşmacılar ise İngilizce dil öğretimindeki farklı ve yeni   teknikleri konferansta tüm yönleriyle masaya yatırarak katılımcıların önünde yepyeni ufuklar açar. İngilizce dil eğitiminde   küresel dünyanın yenilikçi yöntem ve teknikleriyle buluşan katılımcılar gün boyu süren etkinlikte workshoplara katılarak bilgi   paylaşımlarını daha da artırırlar.

Etkinlikte yer alan  yabancı yayınevleri ise açtıkları standlarla İngilizce eğitimine yönelik son gelişmeleri katılımcılarla paylaşır.

Detaylı bilgi ve bilet almak için;  https://www.cevreelt.com/