Meltem-Osman Yeşil (Duygu Yeşil’in velisi)

Merhaba, şimdi 9. sınıfta okuyan kızımız Duygu’ya, ilkokul arayışımız sırasında Çevre Kolejiyle tanıştık. Güvenli bir ortamda, cumhuriyet değerlerine sahip ve akademik olarak iyi bir eğitim alırken mutlu bir dönem yaşamasını sağlayabilecek bir okul arıyorduk. Duygu’yu Çevre Kolejiyle tanıştırdıktan sonra her gün mutlu bir şekilde okuldan dönmesi, yaşadığı deneyimleri heyecanla paylaşması doğru bir seçim yaptığımızı kanıtladı. Çevre Kolejinin en önemli özelliklerinden birisi, tüm öğretmenlerin öğrencilerle çok yakından ilgilenmesi ve en kısa sürede sağlıklı iletişim kurmasıdır. Öğrencilerin sadece akademik sonuçlarıyla ilgilenilmemekte aynı zamanda da kişisel gelişimleri ve ilgi alanları takip edilmektedir. Geçen yıl yoğun bir şeklide tamamlanan TEOG çalışmalarında tüm öğretmenler, öğrenciler kadar çalışarak başarılı sonuçlara imza attılar. Bu dönem içinde okul yönetimi, hem öğrencilerini hem de öğretmenlerini destekleyerek daima yanlarında oldu ve bu amaç için Çevre Kolejinin nasıl bir bütün olarak hareket ettiğini gösterdi. Ortaokuldaki akademik başarıları, Çevre Kolejinin yenilikçi ve yönlendirici yapısı nedeniyle kızımızın liseye de aynı okulda devam etmesine karar verdik. Önümüzdeki 4 sene içerisinde de Çevre Kolejinin, Duygu’yu akademik olarak hedeflerine ulaştıracağına inanıyoruz. Çevre Koleji yönetimini, okul idaresini ve öğretmenlerini sıcak ve dürüst yaklaşımları, istekli ve azimli çalışmaları için tebrik ediyoruz.