TÜLAY-ADNAN ERCAN (Ceren Ercan’ın velisi)

İlköğretim 1. sınıftan itibaren kızımız CEREN ERCAN Çevre Kolejine devam etmekte olup şu an 12. sınıftadır, ayrıca bir yıl da hazırlık okumuştur. Okulun modern eğitim sistemlerini takip etmesi, Atatürkçü düşünceyi benimsemesi ve evimize yakınlığı dolayısıyla Çevre Kolejini tercih ettik. Kızımız için ilkokul araştırmalarımızı yaparken uygulanan eğitim yöntemleri, öğretmen tercihleri, sosyal sorumluluk ve sportif faaliyetlere önem vermesi hususlarında titiz olduklarını gördük ve Çevre Kolejini tercih ettik. Orta öğretime geçtikten sonra akademik başarının daha ön plana çıktığını gördük ve bu bizi daha da memnun etti. İngilizce eğitiminde uygulanan yöntemler ve ikinci yabancı dil uygulamasını da oldukça başarılı buluyoruz. Liseden mezun olan öğrencilerin iyi üniversitelere giriyor olmaları akademik başarı konusunda bizleri kızımızın geleceği hakkında umutlandırmaktadır. Bu değerlendirmeler sonucunda Çevre Kolejini arkadaşlarımıza da öneriyoruz ve birçok arkadaşımız da bu sayede Çevre Kolejini tercih etmiştir. Bilgilerinizi rica eder başarılarınızın devamını dileriz.
Saygılarımızla,