ANAOKULLARI » Çevre Erenköy Anaokulu » OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN

Değerli Velilerimiz,

Okul öncesi  dönemde  çocuğa  sunulan, akademik ve sosyal  gelişimlerini destekleyen  kaliteli  bir eğitim, onların yaşamları  için sağlam  bir temel olacaktır. Yaşamın ilk yıllarında  alınan bilinçli , nitelikli  eğitimin  ileri  yaşlarda  öğrenme yeteneği ve gelecekteki başarı ile  doğru orantılı olduğu bir gerçektir.

Çevre Koleji Anaokulları , öğrencilerin toplumun  hızla ilerleyen  teknoloji alanındaki  yenilikler  ve artan  sorunlar  karşısında  ayakta  durabilmesi  , problem çözme becerileri  kazanması için sorunlara  farklı gözle  bakmayı bilen bireyler yetiştirmeyi  hedeflemektedir. Bu bağlamda da "Yaratıcı Oyun  ve Çoklu  Zeka“ programını  kendi kurumsal kültürü  ile birleştirerek   kullanmayı  uygun bulmuştur.

Okulumuzda ; öğrencilere  sunulan  zengin yabancı dil olanaklarının  yanı sıra  çeşitli sosyal etkinliklerden  yararlanma  şansı da  sağlanmaktadır. Müzik , İngilizce müzik,bilgisayar ,perküsyon ,  görsel sanatlar, yüzme, beden eğitimi, satranç branş dersleri; bale, modern dans , jimnastik, piyano kulüp çalışmaları eğitim programımızın  çok önemli  bir bölümünü  oluşturmaktadır.

Okulumuzda  yapılan tüm çalışmalarda ; çocukların  öğrenme  gereksinimleri  karşılanırken  en önemli  hususun  çocuğun kendisi olduğu unutulmamaktadır.”ÇOCUĞA ÖĞRETİLECEK HİÇBİR ŞEY ÇOCUĞUN KENDİSİNDEN ÖNEMLİ OLAMAZ.” Çocuğun eğlenmesi, mutlu olması çok önemli ve gereklidir.
Anaokulumuzdaki tüm çalışmalar sıcak   ve anlayışlı  bir ortam içinde yapılmaktadır.

Bizleri daha yakından tanımak amacıyla okulumuzu  ziyaret ettiğinizde, sizlerle daha detaylı paylaşımda  bulunmaktan, sizi ve çocuğunuzu bu mutlu ailenin bir parçası olarak görmekten mutluluk duyacağız.
Saygılarımla.

Pelin TAMYUREK