Okul Aile Birliği Seçimini Gerçekleştirdik

2017-2018 eğitim öğretim yılı “Çevre Koleji Okul Aile Birliği” seçimi, 17 Ekim Salı günü okulumuzda öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla Çevre Kolejinde ilkokul ve ortaokul için okul aile birliği seçimleri yapıldı. Geçen sene içerisinde yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin ardından gerçekleşen seçimde, bu yılın “Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu” üyeleri seçildi. Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen seçimin oylama sonuçları daha sonra duyuruldu.

Yapılan oylamaya göre yönetim kurulu asil üyeleri: Gamze Yapar (Başkan), Serap Yılmaz (Başkan Yardımcısı), Ferda Kitapçıoğlu (Muhasip Üye), Aylin Küçük (Yazman), Aylin Öncüloğlu (Üye) oldu. Yedek üyeler: Ayşegül Ay, Nilüfer Orkun, Mehtap Zümrütbel, Hatem Kulçak ve Seren Kar oldu. Denetim kuruluna ise İhsan Ercan ve Nihan Tekinşen seçildi. Velilerimizi kutluyor, başarılı ve verimli bir eğitim yılı diliyoruz.