Anaokulunda Çevre Projeleri Yarıştı

6.Anaokulları Arası Çevreciyiz Biz Etkinliği

Bu yıl 6.düzenlenen  ‘Çevreciyiz Biz adlı geri dönüşüm etkinliği 20 anaokulunun katılımı  ile Çevre Koleji Erenköy Anaokulunda gerçekleştirildi. Erken yaşta çevre farkındalığı ve geri dönüşümün öneminin vurgulandığı etkinliğe çok sayıda devlet ve özel anaokulu katıldı.

‘Çevreciyiz Biz’  teması ile yola çıkılan etkinlikte çevre dostu minikler artık malzemeleri kullanarak birbirinden yaratıcı projelerle daha temiz daha yaşanılabilir bir dünya için yarıştılar.

Proje sonunda dereceye giren okullara ve etkinliğe katılan tüm öğrencilere çevre sorunlarına gösterdikleri duyarlılıktan dolayı hediyeleri takdim edildi.

Proje sonunda öğrenciler Çevko Tiyatrosunun Çevki adlı oyununu izleyerek keyifle etkinlikten ayrıldılar.

OKULLARIMIZ
Bizi takip edin