Tutku Ekşi

Öncelikle Ömer Bey, Elif Koç ve Furkan Koç sizlere yürekten teşekkür etmek isterim. Bu sene 2. kere katıldığımız Çevre Basketbol Kampımızda, yaşadıklarımız ve gözlemlerimiz tüm çevre ailesi tarafından bilinmeli diye düşünüyorum. Çok Değerli Leyla hanımın çocuklarımıza destek olmak adına yaptığı kamp ziyaretleri ile çocuklara yürekten sevgisini gösterdiğini düşünüyorum.

Birçok klüp ve okulun katıldığı bu kampta da yine çocuklarımızın açık ara farklı davranış ve tutumlarını görmek çok değerliydi. Serbest zamanlarında dahi gruplarından asla ayrılmayışları, önceden belirlediğiniz saatlere gösterilen hassasiyetleri, kıyafetlerinin her zaman takım olması, yedikleri yemeklerin bile sağlıklı seçimlerden oluşması için gösterdiğiniz özenle, disiplinleriyle ve saygılı davranışlarıyla ne kadar emin ellerde olduklarını bir kez daha izlemek gurur vericiydi. Büyük bir sabır ve emekle her bir dakikalarını planladınız, maçlarda kazanılan zaferlerle okulunuza ve ailelerinize nice gururlar yaşattınız, müthiş bir birlik ve mücadele içinde oynanan maçları izlemek inanılmaz keyifliydi. Bu hayatta kendine bir yol çizmeye çalışan oğluma, kalbine işlenen basketbol sevdası için sizlere birkez daha kocaman teşekkürler.

Nice başarılarda ve kamplarda birlikte olmak dileği ile...

Sevgiler

Tutku Ekşi