VELİ GÖRÜŞLERİ

Sayın Şebnem Gönen Hanım,

Öncelikle geri dönüşünüz ve telefonda vakit ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim. Teşekkür mektubumuzu okulunuz öğrencilerinden Yaman KIN’ın velileri olarak şahsım ve eşim Tuğba KIN adına kabul edebilirsiniz.

Yaman 3. Sınıfta okulunuza kabul edildi ve ilk senesinden itibaren gerek akademik gerekse davranış gelişimi açısından her yıl üstüne koyarak devam ediyor. Biz velileri olarak elimizden geleni yapıyoruz ancak bu gelişimde aslan payı, öğretmenleri başta olmak üzere bir eğitim kurumu nasıl yönetilmelidir sorusuna örnek teşkil edecek şekilde hareket eden siz değerli yöneticilerindir. Bu vesileyle her anlamda olumlu ve huzurlu geçen 5 senemiz ve Yaman’ın gelişimine katkınız için bir kez daha teşekkür etmek isterim.

Teşekkürü borç bildiğim bir diğer konu ise okul ücretleri konusunda gerek 2022/2023 eğitim yılı gerekse 2023/2024 yıllarında uygulamış olduğunuz fiyat politikasıdır. Bir ticarethaneden çok bir eğitim kurumu gibi hareket ettiğiniz ve ülkemizin ekonomik koşullarını göz önünde bulundurarak bu koşulların velileri de etkilediğini göz önünde bulundurup bütçe çalışması yaptığınızı görmekteyim. Eşim Tuğba KIN ’da sizler gibi değerli bir eğitim kurumunda üst düzey yönetici olduğu için yaşadığınız zorlukları çok iyi biliyorum. Çok zor kararlar gerektiren bu çalışmayı en makul şekilde tamamladığınız için sizlere ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür daha nice öğrenciyi Laik Türkiye’ye kazandırmanız dileğiyle başarılarınızın artarak devamını diliyorum.

Saygılarımla,

CEO