Denizhan Ateşalp (Arel Doruk Orhan)

Merhaba Lütfi bey, Leyla hanım;

Ben 6C sınıfı öğrencisi Arel Doruk Orhan’ın annesiyim. Oğlum’un ( ve ikiz kardeşi kızımın) okulunuzda 7. senesi. Oğlum 2. Sınıftan beri Çevre Spor Klübü basketbol öğrencisi ve sanırım 3. Sınıftan beri de hem Çevre Koleji takımı hem de Çevre Spor Klübü takımının bir sporcusu. İlk basketbol kampına, 2 diğer arkadaşı ile beraber henüz 3. Sınıf öğrencisi iken, sevgili koçlarımız Emre koç ve o zaman bizimle olan Zikri koç’un destekleri ile katılmışlardı. Bu sömestr katıldıkları turnuva ile klübünüzü 7. Kez başarı ile temsil etmiş oldu. Biliyorsunuz, bu sene altın madalya ile döndüler. Hem de 2 takım birden.

Dün akşam oğlumu Emre koç ve Mert koç’dan teslim aldığımdan beri, yüzündeki gülümseme hiç silinmedi. Gurur ve mutluluk o kadar yoğun ki yüzünde, duygularımı sizinle paylaşmak istedim. Daha önce ben de veli olarak 2 kez bu kamplara katılmıştım. O zaman da gözlemlediğim ve bu sefer de yakından takip ettiğim kadarı ile, öncelikle okulunuza, klübünüze, siz spor koordinatörümüze ve çok sevgili koçlarımıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yeri geldiğinde disiplini sağlayan, yeri geldiğinde bir bakışı ile ne demek istediğini tüm takıma anlatabilen, yeri geldiğinde sevgi ile onları kucaklayan, bir koç olmanın yanı sıra, çok sevgili ağabeyleri olan öncelikle Emre koç’a ve Mert koç’a (ve hatta onlara destek veren Furkan koç’a) teşekkür etmek istiyorum. Tesadüfen başka bir klüp takımında oynayan çocuğu için aynı otelde bulunan 30 yıllık bir arkadaşımın tarafsız paylaşımları ile de anlıyorum ki biz çok özel bir okul, çok özel bir klübüz. Sizin, klübün ve takımın, bu günlere gelmesindeki desteklerinizin farkındayım. Akademik başarının yanı sıra, sportif faaliyetlerle destekli, hayata hazırlanma konusundaki rehberliğiniz, benim çocuğumun kişiliğinin sağlam bir yapıyla oluşmasında çok etkili oluyor, bunu gözleyebiliyorum.

Ayrıca, hemen hemen tüm maçları, biz uzaktaki velilere, ellerindeki tüm imkanları seferber ederek canlı yayınlayan, final sevincini yaşatan, madalya töreninde çocuklarımız kupayı kaldırdıkları anda bunu bize izleten Emre koç'u tebrik ediyorum.

Son olarak, bu kamp, tıpkı daha öncekiler gibi çok başarılı geçti. Sportif başarıları zaten kupa ile tasdik edilmiş durumda. Ama organizasyonun planlandığı daha ilk günden, uçak biletlerinin zamanında temini, transferlerin sorunsuz sağlanması, otelle ilgili hiç bir olumsuzluğun yaşanmamış olması (en azından bana yansıyan bir şey yok), maçlardan arta kalan zamanlarda eğlenceye, kitap okumaya, ödevlerin yapılmasına bile zaman ayrılması konularında gösterilen çabaların farkındayız tüm veliler. Yine Emre koç’un oluşturduğu bir whatsapp grubu ile, an be an her şeyi takip edebildik, videolarla, fotoğraflarla çocukların neşeli anlarına tanıklık edebildik. Eminim siz de yakın takipteydiniz, ama veli olarak ben de duygularımı sizinle paylaşmak istedim. Oğlum ve kızım, sizlere emanet olduğu için çok mutluyum. Her şey için teşekkürler.

Denizhan Ateşalp