Özlem ve Kemal Karakuş
VELİ GÖRÜŞLERİ
Özlem ve Kemal Karakuş

Çevre Koleji ile tanışmamız, bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine oldu. Bize, Çevre Koleji’ni öyle güzel ifadelerle anlattı ki, bunun bir parçası olmamız gerektiğini düşündük.

Kızımız için beklentimiz, akademik olarak onu geliştirecek, geleceğe hazırlayacak, sosyal yaşamını destekleyecek bir eğitim almasını sağlamaktı. İlk okul 3üncü sınıfı bitirmiş olmasına rağmen birçok açıdan eksik olduğunu ve potansiyelinin çok az kısmına katkıda bulunulduğunu görüyorduk.
Bu duygularla, onu geleceğe daha iyi hazırlayacak bir eğitim kurumu arayışımız oluştu.

Çevre Koleji ile tanışmamız ve ilgili müdür yardımcısının aktarmış olduğu bilgiler doğrultusunda kızımızın ilkokul 4. Sınıfa kaydını yaptırmaya karar verdik.

Şuan kızımız okula başlayalı 4 ay oldu. Geriye dönük olarak baktığımızda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görüyoruz. Çünkü: Çevre Kolejinde, inanılmaz iyi bir eğitim sistemi var. Çocukların akademik olarak gelişimine bulundukları katkı, hiçbir öğrenciyi geride bırakmamak üzerine kurulu. Bunu, öğretmeye istekli, ilgili ve yetenekli öğretmenlerle desteklemiş durumdalar. Artık kızımın öğretmeni kim olacak diye düşünmüyorum.

Bir şeyi çok iyi yapıyor olmak, sizin diğer alanlarda geri kalmanızı sağlayabilir ama bu kurum için bu geçerli değil. Sadece akademik olarak değil, yabancı dil eğitimi ve sosyal alanlarda da çocukların gelişimini paralel olarak desteklemekteler. İddialı, yetenekli, topluma duyarlı, çevresel ve sosyal bilinci yüksek bireyler yetiştirmeyi hedefliyorlar.

Şuan kızımız İngilizce eğitimine ek olarak İspanyolca dersleri almaya başladı. Keman derslerine katılıyor ve koroda yer alıyor. Yüzme konusunda kendini geliştirdi ve çok iyi arkadaşlıklar kurdu.
Her şeyden önemli olan ise kızımız çok mutlu.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

4E Eylül Deniz Karakuş'un Velisi