Bu Kez Veliler “Öğrenci” Oldu

Çevre Kolejinin bu yıl 5.sini düzenlediği “Veli Akademisi” etkinliği Erenköy kampüsünde gerçekleşti. Velilerin eğitim-öğretim sürecini yakından tanımasını hedefleyen etkinlikte, bu kez veliler öğrenci olarak birçok uygulamalı derse katıldı.

Öğrencilerin olduğu kadar velilerin de eğitim öğretim süreci hakkında bilgilendirilmesine  son derece önem veren Çevre Koleji, 5 Kasım Cumartesi günü 09.00 13.30 saatleri arasında gerçekleşen “Veli Akademisi” etkinliği kapsamında bu kez öğrencilere değil velilere ders verdi.

“Dijital Çağda Anne Baba Olmak”  konulu sunumla başlayan etkinlikte, öğretmenlerin belirlediği konu başlıklarıyla 4 ders eş zamanlı olarak işlendi. Veliler, konuya uygun materyallerle uygulamalı dersler gördü.

1. sınıftan 5. sınıfa kadar katılım sağlayan birçok veli, İngilizce, Türkçe, hayat bilgisi gibi birçok dersi uygulamalı olarak işlerken, eğitim sistemini yakından tanıma ve empati kurma şansı yakaladı.