23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Çevre Koleji öğrenci ve öğretmenleri, bu yıl 101.si kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tüm hafta boyunca yapılan etkinliklerle dolu dolu kutladı. Öğrencilerimizin sergiledikleri performanslardan oluşan sunumlar bayram sabahlarına renk kattı. Öğrencilerimiz, "çocuk haftası" boyunca her gün konser, tiyatro, sihirbazlık ve kum sanatı gösterisi ile buluştu.

23 Nisan Cuma günü saat 10.30’da Çevre Koleji YouTube hesabı aracılığıyla yayınlanan çevrim içi tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı. Çevre Koleji öğrencilerinin göz dolduran performansları ile devam eden törenimiz büyük beğeni aldı.

Muhteşem bir tören daha gerçekleştirmenin gururuyla Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayram herkese kutlu olsun. Nice 101 yıllara...