20-21 ŞUBAT ÇEVRE‘YE KABUL SINAVI SONUÇLARI

Sayın Aday Veli,

20-21 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen Çevre’ye Kabul Sınavı ile ilgili kayıt kabul yönergesi aşağıdaki gibidir.

1. Kayıt hakkı önceliği asil listeden kazanan öğrencilerindir.

2. Asil listeden kayıt hakkı kazanan öğrencinin en geç 5 Mart 2021 Cuma günü saat 17.00’ye kadar rehberlik oluru şartıyla kaydını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

3. İletişim bilgileri eksik veya hatalı adaylarla ilgili sorumluluk veliye aittir.

4. Kayıt işlemi için;

a. Rehberlik öğrenci tanıma görüşmesi için 23 Şubat 2021 Salı gününden itibaren sınav sonuç ekranında yer alan linkten randevu alınması ve randevuya öğrenciyle birlikte gelinmesi,

b. Öğrencinin, rehberlik öğrenci tanıma görüşmesinden kayıt onayı alması,

c. Kayıtlarla ilgili resmi belgeler için öğrencinin ve velinin kimliğini yanında bulundurması gerekmektedir.

5. Rehberlik öğrenci tanıma görüşmesinin olumlu olması durumunda, veli kesin kayıt işlemlerini öğrenci işleri ve mali işler birimlerinde tamamlayacaktır.

6. Kontenjan dahilinde kayıt kabulüne yedek listedeki adaylarla devam edilecektir. Yedek listeden kazanan adaylar, 8 Mart 2021 Pazartesi itibariyle asil öğrenciler için yukarıda belirtilen kayıt sürecini takip edeceklerdir.

7. Belirtilen tarihlerde gerekli kayıt işlemlerini gerçekleştirmeyen veli adaylarının süreci takip etmesi gerekmektedir.

8. Yukarıda belirtilen tarihlerde kayda gelmeyen adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

20-21 Şubat 2021 ÇKS Sonuçları İçin Lütfen Linki Tıklayınız