14. Kitap Şenliğimizin Mutluluk Veren Yorumları
14. Kitap Şenliğimizin Mutluluk Veren Yorumları

Veli Yorumları

Bu güzel insanları çocuklarımızla buluşturduğunuz için sağ olun, var olun.

Sevinç İnce Azak

7. sınıf öğrencimizin evde unuttuğu şiir kitaplarının imzalanması için acilen okula koştum. Bir haftadır şiirlerinizle haşır neşiriz. Harika bir buluşma, teşekkür ederiz.

Emine Erden

Keyifle seyrediyorum. Pırıl pırıl çocuklar kendilerini aydınlatan bir yıldızın etrafındalar. Teşekkürler!

Özge Özbilen

Öğretmen ve Öğrenci Yorumları

Bu yılki kitap şenliği, geçen yıllarda olduğu gibi yine çok güzeldi. Okulumuza gelen yazarlarla yaptığımız söyleşiler ve kitaplarımızı imzalatma şansı bulmamız bizler için çok kıymetliydi. Bu üç günün benim ve arkadaşlarımın adına çok hoş ve yararlı geçtiğini düşünüyorum. Bu şenliğin seneye de aynı kalitede gerçekleşeceğine eminim. Gelen yazarlarla tanışabilme imkânım olduğu için de çok mutluyum.

Merve Ceren Çırağ

8/A

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılması ve kitaplarla iç içe bir yaşam sürmelerinin temelinde gerçekleştirilen bu şenlikte, alanında kabul görmüş yazarlarla öğrencilerimizin bir araya getirilmesini takdirle karşılıyorum. Katıldığım söyleşilerde de bu şenliğin faydalarına bizzat şahit oldum. Öğrencilerimizin yazarlara ve kitaplara olan ilgisi şahaneydi. Kitap stantlarında lise öğrencilerine hitap eden kitapların az olması eksik olarak gördüğüm tek noktaydı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Tarık Buran

Lise Rehber Öğretmeni

Yayınevi Yorumları

Kitaplara olan yoğun ilgi gerçekten çok güzeldi. Organizasyon son derece profesyonel ve her ayrıntı düşünülerek yapılmıştı. Teşekkür ederiz.

Suna Akyüz

Okur Yazar Yayınları

Bu yıl 14.sünü düzenlemiş olduğunuz geleneksel kitap şenliğine yayın evimizi davet ettiğiniz için çok mutlu olduk, onur duyduk. Çok önemli gözlem ve deneyimler elde etme imkânı bulduk. Böylesine düzenli geçen organizasyonda emeği geçen tüm öğretmen ve yetkililerimize teşekkür ederiz.

Ferda Yenici

Aspendos Yayınevi