6. Sınıflar Şile Survivor Kampı-2018
6. Sınıflar Şile Survivor Kampı

6. Sınıflar Şile Survivor Kampı

6. sınıflar Şile Survivor Kampı 19-20 Mayıs tarihlerinde 56 öğrencinin katılımı ile Şile’de gerçekleşti. Bu kamp ile, öğrencilerimiz sadece İngilizce konuşulan bir ortamda arkadaş ilişkilerinin yanı sıra komünikasyon ve takım içerisinde çalışma  becerilerini geliştirme fırsatı buldular. Kazandıkları bir çok becerinin yanında kendine güvenlerini pekiştirme şansı edindiler. Aynı zamanda kamptaki aktiviteler, öğrencilerin kendi yaşıtlarıyla yaşadıkları sorunları çözme becerilerini geliştirmelerine olanak sağladı.

Saklıgöl Ormanındaki doğa yürüyüşünden ormandaki bitkileri arama aktivitesi de dahil olmak üzere futbol, voleybol, çuval yarışı, kova doldurma yarışması gibi bir çok etkinlik yapıldı. Gerçekleştirilen tüm aktivitelerden çok keyif alan 6.sınıf öğrencileri evlerine yenilenmiş ve dinlenmiş bir şekilde döndüler.