8.Sınıf Öğrencilerimiz “Güzel Atlar Ülkesi” Kapadokya’da

Çevre Koleji 8.sınıf öğrencilerinin 26-27 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen Kapadokya gezisi başarıyla tamamlandı. TEOG sınavından yeni çıkan öğrencilerimiz Kapadokya’ya hareket ederek bölgenin tarihsel ve kültürel güzelliklerini gördüler. Paşabağları Peri Bacaları’ndan Göreme’ye, Ürgüp’ten Kaymaklı Yeraltı Kenti’ne, yöresel yemeklerden el sanatlarına kadar unutulmayacak anı ve güzelliklerle İstanbul’a döndüler. Öğrencilerimiz, disiplinli ve örnek davranışlarıyla hem otel personelinin hem de bölgeyi gezen turistlerin takdirini kazandılar. Çevre Koleji olarak Türkiye’nin Unesco dünya mirası listesinde yer alan eserlerine sahip çıkacağımıza ve bunların takipçisi olacağımıza söz veriyoruz.