Çevre İlköğretim Okulu Matematik Olimpiyatları

Öğrencilerimizin öz güvenlerini ve yorumlama becerilerini artırmak, öğrencilerimize dostça bir rekabet ortamını tattırabilmek, çabuk düşünebilme ve karar verebilme yeteneğini geliştirmek, geleceğin matematikçilerini keşfetmek için her yıl “Matematik Olimpiyatları” düzenliyoruz. Bu sene 15.si yapılan “Matematik Olimpiyatları”nda her seviyede yapılan ön elemelerde başarılı olan öğrenciler, finallere katılmaya hak kazandılar. Yapılan final yarışmaları sonucunda; 4. sınıflarda birinci Kaan Yücealemdar, ikinci Poyraz Aydınay, üçüncü Kerem Hoşgör; 5. sınıflarda birinci Berk Endil, ikinci Can Baha Erdem, üçüncü Leyla Pelin Akgün; 6. sınıflarda birinci Mozy Palaçi, ikinci Ata Bora Ceyhan, üçüncü Ömer Enes Tekin; 7. sınıflarda birinci Yiğit Haznedaroğlu,  ikinci Tuna Yavuz, üçüncü Arda Cantuğ Cankurt; 8. sınıflarda birinci Efe Yılmaz, ikinci Han Atlamaz, üçüncü ise Kaan Çorlu oldu.