Çevre Koleji Öğrencileri Viasea Akvaryumunu Gezdi
Çevre Koleji Öğrencileri Viasea Akvaryumunu Gezdi

Çevre Koleji gerçekleştirdiği birbirinden farklı sosyal etkinlikler kapsamında 5. sınıf öğrencilerimiz için Viasea Akvaryumuna gezi düzenledi.

1 Kasım Salı günü düzenlenen geziye ortaokul 5. sınıf öğrencileri katıldı. Bu yılki eğitim programlarında fen bilimleri dersinde canlıları tanımayı hedefleyen öğrencilerimiz “Viasea Akvaryumu” gezisinde pek çok deniz canlısıyla ilk kez karşılaşma fırsatı yakaladı.

Rehberler eşliğinde gerçekleşen gezi programında öğrencilerimiz, “soğuk, ılıman ve tropik” kuşaklarda yaşayan deniz canlılarını, Akdeniz’in nesli tükenmekte olan Orfoz balığını keşfetmenin heyecanını yaşadılar.  Gezide akvaryumda yaşayan canlılar dünyası hakkında da geniş kapsamlı bilgi verilirken öğrencilerimiz unutamayacakları bir deneyim yaşadılar.