Çevre Spor Kulübü Antalya Yaz Basketbol Turnuvası‘nda 3. Oldu
Çevre Spor Kulübü Antalya Yaz Basketbol Turnuvasında 3. Oldu

Çevre Spor Kulübü, Antalya Yaz Basketbol Turnuvası'nda 3. Oldu

Powerbulls Organizasyon'un Türkiye genelinde bu yıl 17.sini düzenlediği Antalya Yaz Basketbol Turnuvası'nda Çevre Spor Kulübü 3.lük kupasını elde etti.

14-18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Antalya Yaz Basketbol Kampı'nda, 19 spor kulübünden toplam 1100 sporcu bir araya geldi. Çevre Koleji turnuvaya 33 sporcu, 5 veli ve 2 antrenör olmak üzere toplam 40 kişilik bir kafileyle katılım sağladı.

2010 yılından bu yana; gençleri buluşturmak, onlara sporcu kimliği kazandırabilmek ve profesyonel kamp ortamını yaşatmak amacıyla gerçekleştirilen turnuvada, genç sporcular hünerlerini sergiledi. Çevre Spor Kulübü 3 kategoride toplam 33 sporcu ile mücadele ederek turnuvayı 3.lük kupasıyla tamamladı. Turnuva bitiminde ise katılan bütün sporculara madalya ve katılım sertifikası verildi.