Çevrede Rap Yarışması
Çevrede Rap Yarışması

Çevre Koleji 3, 4, 5. sınıf öğrencileri “Çevrappers on stage” İngilizce yarışması kapsamında düzenlenen etkinlikte söz ve müziklerini kendileri yazdıkları rap şarkılarını seslendirerek kıyasıya yarıştılar.

Çevre Koleji Yabancı Diller Bölümünün düzenlediği “Çevrede Rap Yarışması”nın ilk elemeleri sınıflarda gerçekleşti. İlk elemenin ardından her sınıftan en iyi grubun seçilmesiyle birlikte, büyük final konferans salonunda gerçekleşti.

Her sınıftan İlk aşamayı geçen bir rap grubu konferans salonunda final performanslarını sergilediler. Öğrencilerin kıyasıya mücadele ettiği yarışmada Jüri için en iyi grubu seçmek oldukça zorlayıcı oldu. Düzenlenen yarışmada katılan bütün öğrencilere sertifika verildi.