MALİ İŞLER

Mali İşler Birimimiz ,  kayıt işlemleri aşamasından başlamak üzere eğitim dönemi boyunca mali konularda öğrenci ve velilerimize hizmet vermekte olup tüm bu hizmetlerin Yasal Mevzuat çerçevesinde şeffaf bir şekilde yürütülmesini ilke edinmiştir.

Değerli velimiz,

Akıllıkart uygulamasında Kiosk sistemine geçmiş bulunmaktayız.

Kantin ve kitapevi alışverişlerinde kullanmakta olduğunuz akıllıkartlara artık banka havalesi yoluyla yükleme yapabilmenin yanında , kiosk cihazına para girişi yaparak da yükleme yapabilirsiniz.

Kiosk cihazında, para üzeri verme işlemi olmadığını, metal para ile işlem yapılmadığını ve her bir işlemde tek bir banknot yüklemesi yapılabildiğini özellikle belirtmek isteriz.

Kiosk Kullanım Kılavuzunu İndirin

Sizin ve öğrencimizin akıllı kartı kullanabilmeniz için aşağıdaki banka hesabı kanalıyla kartınıza para yükleme özelliği de sistemde mevcuttur.

Akbank Altunizade Şubesi 89200 nolu hesap (Şb.Kodu :866)
IBAN NO: TR51 0004 6008 6688 8000 0892 00

Açıklama: Kart Sahibinin Adı Soyadı ve Kart numarası

(Bu bilgilerin tam ve eksiksiz olarak girilmesi özellikle rica olunur)

Para yükleme işleminin ardından, kart sahibi okul kantininde bulunan POS cihazına kartını okutarak karta para yükleme işlemini tamamlamış olur.

Bankacılık mevzuatındaki değişiklik gereği Havale ve EFT işlemlerinde IBAN numarası belirtmek mecburiyeti getirilmiştir.

Buna göre akıllı kart ve spor kulübü ödemeleri için aşağıdaki IBAN numaraları geçerlidir:

Akıllıkart ödemelerinin yapıldığı

Akbank Altunizade Şubesi 89200 nolu hesap (Şb.Kodu :866)
IBAN NO: TR51 0004 6008 6688 8000 0892 00

Spor kulübü ödemelerinin yapıldığı

Akbank Altunizade Şubesi 44852 nolu hesap (Şb.Kodu :866)
IBAN NO: TR79 0004 6008 6688 80000448 52

Not : * Banka hesabına para aktarımından itibaren 36 saat içinde akıllı kart hesabına giriş yapılır.
* ATM (BTM) cihazlarından yapılan havale/EFT işlemlerinde, açıklama girilemediği ve göndericinin ismi belirtilemediğinden karta para yükleme işlemi yapılamamaktadır.