ÇEVRE‘YE KABUL SINAVI SONUÇLARI
Sayın Aday Veli,

3 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Çevre’ye Kabul Sınavı ile ilgili kayıt kabul yönergesi aşağıdaki gibidir.

1. Kayıt hakkı önceliği asil listeden kazanan öğrencilerindir.
2. Asil listeden kazanan öğrenciler 5 Mart 2019 (bugün) SMS ile bilgilendirilecektir.
3. Asil listeden kayıt hakkı kazanan öğrencinin en geç 7 Mart 2019 Perşembe günü saat 17.00’ye kadar kaydını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

4. Kayıt işlemi için;

a. Öğrencinin, rehberlik öğrenci tanıma görüşmesinden kayıt onayı alması.

b. Kayıtlarla ilgili resmi belgeler için öğrencinin ve velinin kimliğini yanında bulundurması gerekmektedir.

5. Rehberlik öğrenci tanıma görüşmesi için 5 Mart 2019 Salı gününden itibaren https://goo.gl/RuJ8HF  linkinden randevu alınması gerekmektedir.
6. Rehberlik öğrenci tanıma görüşmesinin olumlu olması durumunda veli, kesin kayıt işlemlerini öğrenci işleri ve mali işler birimlerinde tamamlayacaktır.
7. Kontenjan dahilinde kayıt kabulüne yedek listedeki adaylarla devam edilecektir.

8. Yedek listeden kazanan adaylar 8 Mart 2019 Cuma itibariyle kayıt için, asil öğrenciler için açıklanan kayıt sürecini takip edeceklerdir.

9. İletişim bilgileri eksik veya hatalı adaylarla ilgili sorumluluk veliye aittir.

10. Belirtilen tarihlerde gerekli kayıt işlemleri gerçekleştirmeyen veli adaylarının süreci takip etmesi gerekmektedir.

2019 ÇKS Sonuçları için lütfen linki tıklayınız.