Mezunlarla Öğrencilerimiz Buluşuyor

Çevre Lisesi bir “Öğrencilerimiz Mezunlarla Buluşuyor” etkinliğini daha başarı ile sonlandırdı. Lisemizden mezun olan Lal Su KIZILTAŞ, Onur ORDULU ve Ayşe Tuna İŞSEVER ile 9.sınıfta okumakta olan Beycan DAĞCI,  8. sınıf ve lise hazırlık sınıfı öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştı. Mezunlarımız, üniversite hayatında okulumuzun kendilerine kattığı değerlerden bahsetti. Özellikle yabancı dilin, uluslararası ve sosyal projelerin ve verilen akademik eğitimin önemine değinen mezunlarımız, farklı ortamlarda farklı okullardan öğrencilerle karşılaştıklarında fark yaratan yönlerini paylaştılar. Çok yönlü olarak yetiştikleri lise hayatında sanat, spor ve sosyal sorumluluk adına yaptıkları çalışmaların önemini dile getirdiler. Mezunlardan okudukları okulu dinleyen öğrencilerimiz çevreli olmanın bir ayrıcalık olduğuna tanık oldular.