Okul Aile Birliği Seçimini Gerçekleştirdik

Çevre Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği seçimi, 18 Ekim Salı  günü okulumuzda öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Çevre Kolejinde ilkokul ve ortaokul için Okul Aile Birliği seçimleri yapıldı. Geçen sene içerisinde yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin ardından gerçekleşen seçimde bu yılın Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri seçildi. Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen seçimde daha sonra oylama sonuçlarının duyurusu yapıldı.

Yapılan oylamaya göre yönetim kurulu asil üyeleri;

Gamze Yapar (Başkan)
Serap Yılmaz (Başkan Yardımcısı)
Aylin Küçük (Yönetim Kurulu Üyesi)
Aylin Öncüoğlu (Yönetim Kurulu Üyesi)

Yedek üyeler; Arzu Tuncelli, Nilüfer Orkun, Ferda Kitapçıoğlu, Ayşegül Başaran, Mehtap Zümrütbel.

Denetim kuruluna ise İhsan Ercan, Gözde Uslu, Dilem Yılmaz ve Banu Yazar seçildi. Velilerimizi kutluyor ve başarılı, verimli bir eğitim yılı diliyoruz.