Sınıf Öğretmenleri Çevre Kolejinde Buluştu
Sınıf Öğretmenleri Çevre Kolejinde Buluştu

Öğrencilerin olduğu kadar öğretmenlerin eğitimine de önem veren ve bu alandaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre Koleji,  bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği “Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu” 7 Ocak tarihinde “Öğrenme Senfonisi” teması ile düzenledi.

7 Ocak Cumartesi günü saat 09.00’da, Çevre Koleji konferans salonunda düzenlenen bu önemli sempozyumda, Türkiye’nin faklı illerinden gelen pek çok değerli eğitimci, öğretmenlerle bir araya geldi.

Akademisyen ve psikologların katılımıyla gerçekleşen sempozyumda, seminerler ve farklı konulardaki atölye çalışmaları ile eğitimde kullanılan yöntemler masaya yatırıldı.

“Çevre Pulse Show”un muhteşem gösterisiyle başlayan sempozyumda İstanbul’da eğitim danışmanlık şirketi olan LEAD/Turkey’in kurucu yöneticisi JT Rehill’in “Bilimsel Yollarla Öğretme Sanatını Geliştirme” konulu sunumunun yanı sıra eğitici ve öğretici atölyeler gerçekleştirildi.

“3. Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyu”mu Komite Başkanı ve Çevre İlkokulu&Ortaokulu Müdürü Şebnem Gönen, bu önemli organizasyonla ulaşmak istedikleri noktayı, “Eğitim ortamlarında kullandığımız yöntemlerle gerçekleşen bu sempozyumun, öğretmenlerimizin mesleki rolüne ve öğrencilerimizin eğitim hayatlarına zenginlik katmasını amaçladık.” sözleriyle belirtti.