Çevre Akademisi‘nde Öğretmen Eğitimleri Başladı
Çevre Akademisinde Öğretmen Eğitimleri Başladı

Çevre Akademisi'nde Öğretmen Eğitimleri Başladı

Çevre Koleji  yeni eğitim öğretim yılına Dr. Kerem Dündar’ın  “Beyin Nasıl Öğrenir?” ve Ercan Altuğ Yılmaz'ın “Eğitimde Oyunlaştırma” seminerleriyle başladı.

“Daha zeki olmak mı daha iyi? Çalışmak tek başına yeterli mi?“ gibi sorularımızı nörobilim bakış açısıyla değerlendirdik.

Bir öğrencinin dersine girmeyen bir öğretmene bile duyduğu sevgi sayesinde başarısının %50 arttığı, çalışan beynin yorulmadığı, sadece ne yapacağını bilmeyen beynin yorulduğu gibi birçok ezber bozan bilgi edindik. Eğitimde oyunlaştırmanın öğrenciler üzerinde ne kadar etki bıraktığı ve kalıcı öğrenme sağladığına değindik.

Bizlere yeni bir bakış açısı kazandıran bu keyifli paylaşımlar için Dr. Kerem Dündar'a ve Ercan Altuğ Yılmaz'a Çevre Ailesi olarak teşekkür ederiz.