Jülide BÜYÜKAVCI (Ege BÜYÜKAVCI )

Öncelikle okulun akademik disiplini çok yüksek. Veli okul iş birliği çok fazla. Bunun dışında özellikle TEOG sınavlarında, okulumuz yöneticilerinin, öğretmenlerinin üstün gayretlerini yakından gözlemledim. Sonuçta Kadıköy Anadolu Lisesini kazanmasına rağmen liseye burada devam etmesine karar verdik. Öncelikle Atatürkçü çizgisi, yüksek akademik düzeyde İngilizce eğitimi, "Dünya Vatandaşı" olan kendine güvenen bireyler yetiştirmesi beni çok memnun ediyor. MUN gibi uluslararası organizasyonlarda yer almak bir öğrenci için büyük ayrıcalık. İkinci yabancı dil eğitimi de çok iyi. Özel olmasına rağmen disiplinli bir okul. Okul ortaklığı projeleri ile dünyanın çeşitli yerlerinden arkadaşlar edinme şansı da var. Kısacası oğlumun Çevre Kolejinde okumasından çok memnunum.