Çevre Koleji Meslek Tanıtım Günleri I
ÇEVRE LİSESİ
Çevre Koleji Meslek Tanıtım Günleri I

Çevre Lisesi Rehberlik Servisi olarak 22 Aralık 2015 Salı günü “Meslek Tanıtım Günleri”mizin ilkini gerçekleştirdik. Okulumuza; Hukuk, Mimarlık, Uluslararası İlişkiler, Endüstri Mühendisliği, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışma, Ekonomi, Tıp, Sinema Televizyon ve Diş Hekimliği alanlarından uzmanları davet ederek, öğrencilerimizin bu meslek dallarıyla ilgili bilgi almalarını sağladık. Konuklarımız, kendi alanlarındaki gelişmeleri, mesleğin olumlu yanlarını ve bunun yanında zorluklarını da anlatarak öğrencilerimizin ileriye dönük yapacakları seçimler ve koyacakları hedefler konusunda bilinçlenmelerine yardımcı oldu. Öğrencilerimiz de ilgiyle dinleyerek bu mesleklerle ilgili bilgiler edinmiş olmaktan mutlu oldular.